Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi Nisan 2023 Eylem Planları doğrultusunda okulumuzda kültür sanat çalışmaları yapılmakta olup öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek, onlara destek olmak amacıyla düzenlediğimiz karikatür yarışması katılım eserleri okulun kültür sanat alanlarında sergilenmektedir.

Haz

Kur'an tilaveti ile ilgili hat sanatı örnekleri okulumuzda bulunan okuma odalarının çeşitli bölümlerine asılmıştır.

Haz

Okulumuz öğretmenleri tarafından Talat PARMAN ' ın "Ergenlik ve  Ötesi" adlı kitabı okunarak tartışılmıştır. Ergenlik dönemi, Ergenlik psikolojisi hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur.

Haz

2023-2024 Eğitim yılında okulumuz ortaokul kısmına kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimize yönelik Kabul Sınavı uygulandı. Sınav sonuçları değerlendirmeler bittikten sonra web sayfamızda yayınlanacaktır. Sınava katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor eğitim öğretim hayatlarında nice başarılara diliyoruz.

Haz

ÇEDES projesi kapsamında Seferihisar Uluslararası İMKB AHL nin yabancı uyruklu öğrencilerini ve deprem bölgesinden ailelerimizi okulumuzda ağırladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sorumluluk sınav takvimi aşağıda yer almaktadır sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Haz

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Esen Yücesan Pervanlar'ın yönettiği öğretmen ve öğrencilerimiz arasındaki voleybol maçı büyük bir heyecana sahne oldu. Maçı 2-1'lik skorla öğrencilerimiz kazandı. Öğretmen ve öğrencilerimiz arasında birlik ve beraberliğin daha da arttığı maçın organizasyonunda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

2023-2024 Eğitim öğretim yılında okulumuz 5.sınıfa kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimize yönelik 6 Haziran Salı günü saat 11:00'da okulumuzda Kabul Sınavı düzenlenecektir. Kabul sınavına katılamayacak öğrencilerimiz için ise 8 Haziran Perşembe günü saat 11:00'da telafi sınavı yapılacaktır.

May

Yogunlastirilmis Dil Programi uyguladigimiz 5. Ve 6. Sinif ögrencilerimize yonelik sene sonu kazanim izleme ve degerlendirme sinavini Turkiye geneli es zamanli olarak gerceklestirdik.

May

ÇEDES Kapsamında deprem bölgesindeki kardeşlerimize yönelik onların acılarını bir nebzede olsun gidermek adına Okul Aile Birliğimiz, öğretmenlerimiz ve gönüllülerimizle beraber kermes düzenledik Allah kabul etsin.

May

11 ilimizde meydana gelen elim deprem hadisesinde vefat eden kardeşlerimiz anısına Güngör Özbek Anadolu Lisesi, Güngör Özbek Ortaokulu ve Hakkı Oğuz iİlkokulu'nu kapsayan ve ilkokul bahçesinde yaklaşık 2000 kişilik lokma dağıtımı yapıldı Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin

May

2023-2024 Eğitim Öğretim yılına hazırlık kapsamında okulumuz Rehber Öğretmeni Nurgül İzmirli ve İngilizce Öğretmenimiz Simge Koca ilkokullarda okul tanıtım çalışmaları yaparak okulumuzun öğrencilere sunduğu eğitim öğretim imkanları hakkında bilgi verdiler. Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz öğrencilerimize bir çok imkan sunarak onların akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve spor alanlarında gelişmelerine katkı sunmaktadır. Mezun öğrencilerimizden bir çoğu ülkemizin farklı illerinde farklı bölümlerde eğitimlerine devam etmektedirler.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programımız öğretmenimiz Hafize Ağar rehberliğinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Konferansta görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.