İZMİR / GÜZELBAHÇE - Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi

Eyl

İlçe Kaymakamımız Sayın Bülent Bayraktar 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde okulumuzu ziyaret ederek okulumuza yeni başlayan öğrencilerimize başarılar diledi. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sorumluluk sınav takvimi yayınlandı. Sorumluluk sınavlarına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında daha güzel çalışmalar ortaya çıkarma, birlik beraberlik ve dayanışmayı artırmak amacı ile okul idaremizin organize ettiği kahvaltı etkinliği düzenledik. Kahvaltıya önümüzdeki eğitim öğretim döneminde aramızda olmayacak olan Müdür Yardımcımız Nazlı Yıldız, Müdür Yardımcımız Anıl Arslan ve Matematik Öğretmenimiz Vedat Durna'da katıldı. Öğretmenlerimize okulumuz için yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Eyl

İşgal edildiği gün, Kurtuluş Savaşı'nı başlatan; İşgalin bittiği gün, Kurtuluş Savaşı'nı bitiren dünyadaki tek şehir İzmir'dir. İzmir'imizin kurtuluşu kutlu olsun! Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükranla anıyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı semineri kapsamında Eğitim ortamlarının dijitalleşmesinin sosyal ve psikolojik etkileri konusunda okulumuz Rehber Öğretmeni Merve Boyracı tarafından tüm öğretmenlerimize bir seminer verilmiştir. Öğretmenimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı seminer döneminde Kişisel Gelişim uzmanı Mine Sorgun öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek öğrencilerimiz ile etkin iletişim nasıl kurulur konulu bir sunum yaptı. Mine Sorgun hocamıza katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Ağu

2023 YKS yerleştirme sonuçları açıklandıÖğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor öğrencilerimize üniversite hayatlarında başarılar diliyoruz.

YKS 2023 Gurur Tablomuz

Tem

Hepimizin bildiği gibi 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Türk milletinin milli iradesine karşı bir darbe girişimi düzenlendi. Fetö terör örgütünün bu hain darbe teşebbüsü Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini dış güçlerin eline teslim etmeyi, Türkiye Cumhuriyeti'ni sömürgeci Batılı devletlerin işgaline zemin hazırlayacak bir kaos ortamına sürüklemeyi amaçlıyordu.Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı makamını, Meclisini, İstihbarat teşkilatını, Emniyet ve Silahlı Kuvvetlerini, Başbakanlık makamını teslim almayı amaçlayan ve bunun için devlet kurumlarını ve milleti bombalamaktan çekinmeyen bir yapı ile karşı karşıya kaldık.Fetö'nün hain darbe teşebbüsü sadece devlete değil, bizim irademize de yapılmıştı. Bu darbe girişimi bizim temel hak ve özgürlüklerimizi ve bizi biz yapan değerleri elimizden almayı amaçlayan bir girişimdi. Demokrasimize, devlet kurumlarımıza, devlet büyüklerimize, bayrağımıza, ezanımıza, hak ve özgürlüklerimize karşı yürütülen bu alçak girişim, milletimizin kahramanca savunması ile püskürtüldü. Milletimiz hem devletini hem de demokrasisini korumayı bir görev bildi. Canı pahasına darbecilerin silahlarına engel olarak devletini, iradesini ve demokrasisini kurtardı.Asla Unutmayacağız, Unutturmayacağız...

Haz

Okulumuzda öğrencilerimizin ve Türkçe Öğretmenimiz Hilal ÖZKAHRAMAN’ın katkılarıyla öncü şahsiyetler köşesi oluşturuldu. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi Nisan 2023 Eylem Planları doğrultusunda okulumuzda kültür sanat çalışmaları yapılmakta olup öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek, onlara destek olmak amacıyla düzenlediğimiz karikatür yarışması katılım eserleri okulun kültür sanat alanlarında sergilenmektedir.

Haz

Kur'an tilaveti ile ilgili hat sanatı örnekleri okulumuzda bulunan okuma odalarının çeşitli bölümlerine asılmıştır.

Haz

Okulumuz öğretmenleri tarafından Talat PARMAN ' ın "Ergenlik ve  Ötesi" adlı kitabı okunarak tartışılmıştır. Ergenlik dönemi, Ergenlik psikolojisi hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur.