İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesine Gezi Düzenledik

Okulumuz mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında 04 Kasım 2021 Perşembe günü,  12. Sınıf öğrencilerimize yönelik "İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi'ne bir gezi düzenlendi.

Müdür Yardımcımız Anıl Arslan ve Rehber Öğretmenimiz Sibel Özendi rehberliğinde gerçekleşen geziye 12. sınıf öğrencilerimiz katıldı.

Üniversite tanıtım gezilerinin öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olduğuna, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümler, öğrenci yaşamı vb. konularda yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarının arttığına, bakış açılarının daha da genişlediğine inanıyoruz.

Amacımız; üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimizin; hedeflerini netleştirmelerinde yardımcı olabilmek,  motivasyonlarını arttırmayı sağlamak, istedikleri ve hedefledikleri üniversiteleri yerinde ziyaret etmelerini ve üniversite ortamını gözlemleyebilmelerine yardımcı olmak, meslekler hakkında öğretim üyelerinden, üniversite ve üniversitede yaşam hakkında; tanıtım biriminde görevli üniversite öğrencilerinden bilgi almalarına yardımcı olmak.

Bu  amaçla  düzenlenen  üniversite gezilerimizden ilki İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi'ne oldu.

04.11.2021 157

04-11-202104-11-202104-11-202104-11-202104-11-2021

Adres:
MUSTAFA KEMAL PAŞA MAH. MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK CAD. ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 4 GÜZELBAHÇE / İZMİR