Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programı

Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programı

Bugün, Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi'nin 107. yıldönümünü kutlamanın ve mukaddes vatanımız için canlarını çekinmeden feda eden aziz şehitlerimizin Şehitler Günü'nü idrak etmenin büyük onurunu yaşamaktayız.

Türk milletinin elde ettiği bu zafer, sadece kazanılmış bir savaş olarak görülmemeli, etkileri ve sonuçları itibariyle neler götürüp-getirdiğine iyi bakılmalıdır.

Bilinmelidir ki! Bu zafer kolay elde edilmemiş, Türk milletinin Anadolu'daki varlığının devamı bu savaşın kazanılması ile mümkün olmuştur.

Çanakkale Savaşları, maneviyatın maddiyatı yendiği yer olma özelliği ile dünya tarihi üzerinde de büyük etkilere neden olmuş, asırlardır Avrupalılar tarafından sömürülen ülkelerin bağımsızlık fikrinin kuvvetlenmesine yardımcı olmuştur. Çanakkale Zaferi, Türk milletinin kaderini olumlu yönde değiştirmekle kalmayıp, dünya milletlerinin düşünce yapısının değişimine de büyük etki etmiştir.

Okulumuz Felsefe Gurubu Öğretmeni Ayşe Acartürk, Kimya Öğretmenimiz Meliha Er ve Matematik Öğretmenimiz Vedat Durna'nın rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programı okulumuz konferans salonunda sergilendi ve öğrencilerimizden büyük beğeni aldı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

19.03.2022 184

19-03-202219-03-2022

İLETİŞİM

Adres:
MUSTAFA KEMAL PAŞA MAH. MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK CAD. ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 4 GÜZELBAHÇE / İZMİR


Telefon
(232) 236 7040


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın