Eyl

Sınıflar bazında ders programı 13.09.2021 tarihi itibariyle değişmiştir. Güncel ders programı için aşağıda yer alan linke tıklayınız.

Eyl

2021-2022 Eğitim öğretim yılında okulumuz pansiyonunda kalacak olan öğrencilerimizin pansiyona gelirken yanlarında getirmesi gereken malzemeler ve dikkat edecekleri hususlar aşağıda yer almaktadır.

Eyl

Sınıflar bazında ders programlarına aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuz pansiyonuna yerleşmeye hak kazanan öğrencilerimizin listesi aşağıda yer almaktadır.

Ağu

2021 Eylül ayı sorumluluk sınavları ile ilgili tarih ve saatler aşağıda yer almaktadır. Sınava girecek öğrencilerimizin belirtilen gün ve saatlerde sınav yerinde hazır bulunmaları ve aşağıda yer alan açıklamaları dikkatle okumalarını rica ediyoruz. Sınava girecek öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Tem

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı okulumuz pansiyonuna başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerimiz aşağıda yer alan başvuru kılavuzunu inceleyerek ekte yer alan formun ilgili yerlerini doldurmak koşulu ile okulumuz pansiyonuna başvuruda bulunabilirler.

Haz

06/06/2021 tarihinde uygulanan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavın Soru Kitapçıkları (Sayısal ve Sözel) ve cevap anahtarları

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için okulumuz 5. sınıfına kayıt olmak isteyen öğrencilerimiz ön başvuru için aşağıda yer alan linke tıklarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Açılan sayfada istenen bilgileri eksiksiz doldurunuz.

May

Milli Eğitim Bakanlığımız Ölçme Değerlendirme Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan çalışma fasiküllerine aşağıda yer alan linklerden ulaşabilirsiniz.

May

Milli Eğitim Bakanlığımızca, resmî ve özel ortaöğretim kurumlarındaki sınav uygulamalarının salgın tedbirleri doğrultusunda yeniden düzenlenmesi kararlaştırılmış ve bu kapsamda 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci ve ikinci dönemine ilişkin sınavların 12. sınıflarda tamamlanmış; hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıfların önemli bir kısmında ise sınavların yapılmış olması hususları göz önünde bulundurularak ölçme ve değerlendirme uygulama ve süreçleri yeniden düzenlenmiştir.

Habere Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ