• Bilgi edinmek
  • Sınav heyecanını yenmek
  • Gelişimimizi takip etmek
  • Bilgiyi kullanma yeteneğimizi geliştirmek
  • Edinilen tüm birikimin sınav anında uygun stratejiyle kullanılmasını öğrenmek
  • Asıl sınava hazır duruma gelmek ;amacıyla Lise ve ortaokul öğrencilerimize yönelik deneme sınavlarmıza devam ediyoruz.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında okulumuzda Lise grubunda Esra ARATTAN ve Ayşe ACARTÜRK ile ortaokul grubunda Hilal ÖZKAHRAMAN öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı "atasözlerimiz ve deyimlerimiz" sergisi sunuldu.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi şubat ayı etkinlikleri kapsamında okulumuz ortaokul öğrencileri Türkçe Öğretmeni Hilal ÖZKAHRAMAN rehberliğinde yapay zeka kullanarak metinlerini resmettiler.Deyimler ve Atasözleri Sözlüğü’nden belirledikleri deyim ya da atasözünü anlatan metin yazdılar.Yazdıkları metni hayal güçleri ile zenginleştirerek yapay zeka aracılığıyla görselini oluşturdular.Kültürel mirasımız olan deyim ve atasözlerimizi teknolojiyle buluşturan öğrencilerimiz çalışmalarını okulumuzda sergilediler.

YOĞUNLAŞTIRILMIŞ DİL PROGRAMI KAZANIM SINAVI

1.dönem İngilizce kazanım değerlendirme sınavı okulumuzda 15 Şubat Perşembe günü Türkiye geneli eş zamanlı olarak uygulanmıştır

Şbt

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Prof.Dr. Ramazan ÇEKEN hocamız okulumuz konferans salonunda Lise ve ortaokul öğrencilerimize yönelik Işık ve Renk İlişkisinin Keşfedilmesine Yönelik Bir Tasarım Geliştirme başlığı altında Steam konusunda öğrencilerimize bir sunum gerçekleştirdiler. Prof.Dr. Ramazan Çeken hocamıza sunumlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2.dönem Lise ve Ortaokul deneme sınavı takvimi aşağıda yer almaktadır. Tüm öğrencilerimize deneme sınavlarında şimdiden başarılar diliyoruz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Şubat Ayı sorumluluk sınav takvimi ve sınavlara girecek öğrenci listeleri aşağıda yer almaktadır

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 19 Ocak 2024 tarihi itibariyle sona erdi. Öğrencilerimiz bir dönem boyunca yaptıkları çalışmaları sonucunda karnelerini alarak 15 gün sürecek olan yarı yıl tatiline başladılar. Karne törenimize İlçe Kaymakamımız Sayın Bülent Bayraktar, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Çevik, Şube Müdürümüz Sayın Abdullah Yıldız'da katıldılar. 5. sınıf öğrencilerimiz karnelerini İlçe Kaymakamımız Sayın Bülent Bayraktar'ın elinden aldılar. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın Faaliyet Programı kapsamında Türkçe Öğretmenimiz Hilal Özkahraman öğrencilerimiz ile beraber Karatma Tekniği İle Yazma Etkinliği düzenledi. Öğrencilerimiz Karatma tekniği ile yaratıcı düşünme becerilerini geliştirirken hem de eğlenceli dakikalar yaşadılar. Türkçe Öğretmenimiz Hilal Özkahraman'a teşekkür ediyoruz.

Ock

Faaliyet Programı kapsamında okulumuz öğrencilerine Kubilay Devrim Dikkaya öğretmenimiz ritim etkinliği düzenledi. Etkinlikte vurmalı çalgıların tarihinden de bahseden öğretmenimiz uygulamalar ile öğrencilerimizin ritim becerilerinin gelişmesine katkı sağlayan çalışmalar yaptı. Öğretmenimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

İzmir Su Ürünleri Kooperatifinin organize ettiği Balık Ekmek İkramı İlçe Kaymakamımız Sayın Bülent Bayraktar, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Çevik ve Şube Müdürlerimizin katılımı ile yeni limanda gerçekleştirildi. Öğrencilerimize balık ekmek ikramında bulunan İzmir Su Ürünleri Kooperatifine teşekkür ediyoruz.

Ock

Enerji Verimliliği haftası kapsamında okulumuzda bir takım etkinlikler gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin enerjiyi verimli ve tasarruflu kullanması konusunda bilinçlendirme yapıldı.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Çevik ve Şube Müdürümüz Sayın Abdullah Yıldız okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimizi ziyaret ederek öğrencilerimiz ile sohbet ettiler. Ziyaretlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Çevik'e ve Şube Müdürümüz Sayın Abdullah Yıldız'a teşekkür ediyoruz.

Ock

İlçe Sağlık Müdürlüğü doktorlarımız 12.01.2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize Hijyen konusu ve Veremle Mücadele haftası kapsamında bir seminer vermişlerdir. İlçe Sağlık Müdürlüğümüze ve eğitimi gerçekleştiren doktorlarımıza teşekkür ediyoruz.